Sudar tramvaja i motocikla u Beogradu, devojka podlegla povredama

Izvor: RTS, 23.Sep.2016, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar tramvaja i motocikla u Beogradu, devojka podlegla povredama

Devojka koja je bila na motociklu preminula je od povreda zadobijenih u sudaru sa tramvajem u Beogradu. Vozač skutera je povređen.
Do sudara je došlo u 15.15 na uglu Ulice Teodora Drajzera i Bulevara vojvode Putnika. Povređeni su prevezeni u Urgentni centar na reanimaciju, rečeno je Internet portalu RTS-a u toj zdravstvenoj ustanovi. Devojka je, međutim, podlegla povredama.

Kako nezvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saznaje RTS, motociklista je prošao na crveno svetlo i udario u tramvaj. Od siline udarca vozač je pao pod tramvaj, a vatrogasne ekipe su podigle tramvaj kako bi ga izvukle.
Nezvanično saznajemo i da su na motociklu bili otac (43) i kćerka (23). Imali su kacige, ali su one pukle.
Na terenu su bile tri ekipe Hitne pomoći, jedna ekipa sa VMA i vatrogasci.
Saobraćaj je zbog nesreće bio obustavljen.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sudar tramvaja i skutera u Beogradu, devojka preminula

Izvor: N1 televizija, 23.Sep.2016

U sudaru skutera i tramvaja na liniji 3 preminula je devojka koja je bila na motorciklu..."Do sudara je došlo oko 15.20 na uglu ulice Teodora Drajzera i Bulevara Vojvode Putnika", rečeno je Beti u Ministarstvu unutrašnjih spolova (MUP)...Devojka koja je bila na skuteru je preminula u Urgentnom centru,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.