Četvoro mrtvih u sudaru šlepera, automobila i kamioneta kod Svilajnca

Izvor: RTS, 09.Okt.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro mrtvih u sudaru šlepera, automobila i kamioneta kod Svilajnca

U sudaru šlepera, automobila i kamioneta koji se dogodio na izlazu iz Svilajnca, četiri osobe su poginule, a dve su povređene, javlja dopisnik RTS-a. Saobraćaj je obustavljen u oba smera. Vozač šlepera je priveden.
Nesreća se dogodila oko 19 časova na regionalnom putu, na izlazu iz Svilajnca ka Despotovcu. Kako RTS saznaje, šleper je preticao preko pune linije i udario u vozila koja su nailazila iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << suprotnog smera.

Vozač šlepera požarevačkih registarskih oznaka je priveden.
Poginule su tri osobe iz kamioneta i jedna iz putničkog automobila marke "zastava 128". Povređene su dve osobe.
Muškarac iz kamioneta je životno ugrožen i upućen je u Kliničko-bolnički centar "Kragujevac".
"Pacijent je zadobio prelome ekstremiteta i nalazi se u operacionoj sali. Posle operativnih zahvata, lekari će moći da se izjasne o njegovom stanju", potvrdio je za RTS direktor KC "Kragujevac" Predrag Sazdanović.
Supruga vozača iz automobila, koji je poginuo na licu mesta, nalazi se u ćuprijskoj bolnici.
Uviđaj je u toku, a na licu mesta su pripadnici saobraćajne policije i vatrogasci.
Saobraćaj je u potpunosti obustavljen u oba smera i preusmerava se preko mesta Sedlare.
Jutros su se dogodile dve teške saobraćajne nesreće na auto-putu Beograd–Niš, između Ćuprije i Jagodine, u kojima je stradalo sedam osoba.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRNI UTORAK U SRBIJI: Stravičan sudar kod Svilajnca, ČETVORO MRTVIH

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018

Sudar šlepera, automobila i kamioneta..Četiri osobe su poginule, a dve su povređene u sudaru šlepera, automobila i kamioneta na izlazu iz Svilajnca ka Despotovcu, javlja dopisnik RTS-a...Uskoro opširnije..

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Četvoro mrtvih u sudaru šlepera, automobila i kamioneta kod Svilajnca

Izvor: Radio 021, 09.Okt.2018

Četiri osobe su poginule, a dve su povređene u sudaru šlepera, automobila i kamioneta na izlazu iz Svilajnca ka Despotovcu, javlja dopisnik RTS-a...Nesreća se dogodila oko 19 časova na regionalnom putu, na izlazu iz Svilajnca...Sudarili su se šleper, kamionet i putničko vozilo, u kojem su se nalazile...

Nastavak na Radio 021...

Nova tragedija u Srbiji: U sudaru poginule četiri osobe

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Okt.2018

Četiri osobe su poginule, a dvije su povređene u sudaru šlepera, automobila i kamioneta na izlazu iz Svilajnca, javlja dopisnik RTS-a.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.