Sudar četiri automobila i autobusa, jedan poginuo, četvoro povređenih; Saobraćaj u prekidu

Izvor: Večernje novosti, 13.Avg.2017, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar četiri automobila i autobusa, jedan poginuo, četvoro povređenih; Saobraćaj u prekidu

Jedno lice je poginulo, a pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.15 sati na autoputu Beograd-Niš, u smeru ka Beogradu Jedno lice je poginulo, a pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.15 sati na autoputu Beograd-Niš, u smeru ka Beogradu, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnih poslova. Do nesreće je došlo kod mesta Mali Požarevac, opština Sopot, a sudarli su se četiri putnička >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << vozila, kombi i autobus, naveli su u MUP-au. Jedno lice preminulo je na licu mesta, a petoro je povređeno. Hitna pomoć prevezla je povređene u beogradski Urgentni centar. Prema rečima dežurnog lekara Ivana Stojmirova za RTS, četiri dovezene osobe su na dijagnostici, stepen povrede se još ne zna, a, kako kaže, deluje da nisu životno ugrožene. Saobraćaj je u prekidu na ovom delu autoputa, u pravcu ka Beogradu. Formirale su se kilometarske kolone, u kojima je i veliki broj automobila sa stranim tablicama, pošto je u jeku turistička sezona.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Sudar četiri automobila i autobusa, jedan poginuo, petoro povređenih; Kilometarske kolone(FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 13.Avg.2017

Jedno lice je poginulo, a pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.15 sati na autoputu Beograd-Niš, u smeru ka Beogradu Jedno lice je poginulo, a pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.15 sati na autoputu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.