Izvor: RTS, 22.Jan.2021, 13:28

U novosadskom sudu pronađena imitacija eksplozivne naprave

Policija je u sudskoj zgradi u Novom Sadu, tokom kontradiverzionog pregleda po anonimnoj dojavi o bombi, pronašla koverat u kojem je bila imitacija eksplozivne naprave.
"Koverat sa imitacijom elskplozivne naprave pronađen je u muškom u toaletu iza ve-ce šolje", precizirala je za Tanjug portparolka Višeg suda u Novom Sadu Jelena Ostojin.
Dodala je da je policija obavila uviđaj i koverat odnela na dalje veštačenje.
Nakon pregleda zaposleni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i građani vraćaju se u sudsku zgradu, koja je jutros oko 11 sati evakuisana zbog anonimne dojave o bombi, koju je uputio muški glas na telefon suda i rekao da je "u toaletu na prvim spratu postavio ekspolozivni napravu".
Dodao je da će se javiti kasnije i reći gde je postavio sledeću napravu.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama u sudu u Novom Sadu: "Postavio sam bombu, javiću gdje je sljedeća"

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2021

NOVI SAD - Zgrada pravosudnih organa u Novom Sadu evakuisana je zbog anonimne dojave o bombi i u toku je kontradivezioni pregled prostora.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.