Stravičan zločin u Požarevcu: Za ubistvo mu obećali 400 evra i automobil

Izvor: Večernje novosti, 19.Okt.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravičan zločin u Požarevcu: Za ubistvo mu obećali 400 evra i automobil

Policija shvatila da se ne radi o saobraćajki, kada su videli snimak sa kamera OTAC i sin, Saša S. (47) i Danijel S. (21) obećali su Aleksandru Đ. (22) 400 evra i polovan automobil, kao nadoknadu za ubistvo Ružice Kovač (78) u Požarevcu. Ovo su nova saznanja iz istrage monstruoznog zločina do kojih su došle "Novosti". Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Požarevcu, odredio je jednomesečni pritvor za Aleksandra Đ. (22), zbog sumnje da je 14. oktobra izvršio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << teško ubistvo Ružice Kovač (78). Pritvor od 30 dana određen je i za Danijela S. (21) i njegovog oca Sašu S. (47), zbog sumnje da su izvršili podstrekavanje i pomaganje učiniocu nakon krivičnog dela. Svoj trojici preti kazna od 10 do 40 godina zatvora. Osumnjičeni Aleksandar pred policijom je priznao delo i ispričao kako ga je izvršio, ali se pred tužiocem branio ćutanjem. Međutim, druga dvojica ponovo su sve priznala i ponovila svoju prethodnu priču. Zasada je nepobitno utvrđeno da je Aleksandar otpozadi, desnom stranom "zastave 101", udario bicikl na kojom je Ružica išla ka svojoj kući Dunavskom ulicom, a zatim pobegao. Pročitajte još - Monstruozni detalji: Naručili ubistvo da bi se ženi uselili u kuću? U ovom slučaju prvo se sumnjalo da se radi o udesu, ali su nadzorne kamere pokazale da je Aleksandar namerno udario u bicikl. Kad su mu Saša S. i njegov sin mobilnim telefonom dojavili njeno kretanje, on je Ružicu sustigao na putu, zatim zaobišao kako bi se uverio da je to ona, onda se vratio i ponovo krenuo za njom, a potom je udario autom. Nakon toga pobegao je u Mihajlovac, a za njim su autom krenuli Danijel i njegov otac. Zajedno su kupili benzin i zapalili "zastavu 101", a potom se svi vratili u Požarevac.Mesto ubistva u Dunavskoj ulici Prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", dogovor je bio da otac i sin kasnije Aleksandru isplate 400 evra i daju mu svoj polovni auto. Oni su ga podstrekavali na ubistvo, jer je Ružica htela da ih izbaci iz svoje kuće za koju tvrde da su joj platili 10.000 evra, s tim da ona može u njoj doživotno da ostane. Narednih dana uslediće istraga ovog slučaja, kada će biti saslušani svedoci i detaljno analizirani snimci nadzornih kamera i komunikacije preko mobilnih telefona. Takođe, obaviće se i psihijatrijsko veštačenje Aleksandra Đ., za koga se pretpostavlja da je lice sa posebnim potrebama. Kuća pokojne Ružice Pročitajte još - JEZIV ZLOČIN U POŽAREVCU: Ubio ženu na nagovor druga, udario je autom dok je vozila bicikl NIJE BILA MATERIJALNO UGROŽENA NEKE komšije pokojne Ružice smatraju da istražni organi treba da utvrde na koji način je ona prodala svoju kuću. Oni kažu da im je čudno da žena koja ima penziju, što znači da nije potpuno novčano ugrožena, odluči da u svoju malu, prizemnu kuću, useli devetočlanu porodicu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBIO ŽENU ZA POLOVAN AUTO I 400 EVRA? Aleksandar stigao staricu na putu, pa je pregazio na nagovor druga i njegovog oca

Izvor: Blic, 19.Okt.2019

Otac i sin, Saša S. (47) i Danijel S. (21) obećali su Aleksandru Đ. (22) 400 evra i polovan automobil, kao nadoknadu za ubistvo Ružice Kovač (78) u Požarevcu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.