Stefanović: Očekujem da Kristijan Golubović bude poslat u zatvor

Izvor: Blic, 20.Jan.2016, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Očekujem da Kristijan Golubović bude poslat u zatvor

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da kao odgovoran čovek očekuje da će se dogoditi trenutak kada će Kristijan Golubović biti poslat na izdržavanje zatvorske kazne.

- Da li će to biti za dva ili deset dana, to ne znam. Znam da je u toku žalbeni postupak pred sudom. Kada sud bude doneo konačnu odluku, tada će i biti poznato kada će Golubović otići na izdržavanje zatvorske kazne – rekao je Stefanović.

Ministar policije je potvrdio da se Golubović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trenutno nalazi u pritvoru, a da je uhapšen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u

Beogradu.

Kako saznajemo, Golubović je uhapšen u utorak uveče u Kraljevu, i to u trenutku kada se u automobilu nalazio sa suprugom Ivanom i prijateljem. Intervetna policija je tada svo troje privela u PU Kraljevo, kako bi dali izjave.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Očekujem da će Golubović služiti kaznu

Izvor: B92, 20.Jan.2016

Kraljevo -- Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da zbog postupka ne može da kaže da li će Kristijan Golubović biti upućen na izdržavanje zatvorske kazne...Goluboviću je zatvorska kazna od osam godina više puta odlagana...Stefanović je potvrdio da je Golubović uhapšen u Kraljevu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.