Izvor: N1 televizija, 28.Okt.2021, 11:36

Uhvaćen na arodromu u Nišu sa snajperom u prtljagu

Carinski službenici su 27. oktobra 2021. godine na aerodromu „Konstantin Veliki“ u Nišu, u saradnji sa policijom, otkrili snajper, digitalni uređaj za osmatranje i termovizijsku kameru, koje je jedan putnik spakovao u prtljag, saopštila je Uprava carine Srbije.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sleteo iz Nemačke u Niš sa snajperom u prtljagu

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2021

Carinici su na niškom aerodromu Konstantin Veliki otkrili snajper, digitalni uređaj za osmatranje i termovizijsku kameru u prtljagu 47-godišnjeg srpskog državljanina koji je dopustovao iz Nemačke, saopšteno je danas.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Na aerodrom u Nišu doputovao putnik sa snajperom u koferu

Izvor: RTS, 28.Okt.2021

Carinski službenici su na aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu, u saradnji sa policijom, otkrili snajper, digitalni uređaj za osmatranje i termovizijsku kameru, koje je jedan putnik spakovao u prtljag. . Interesantno je da je 47-godišnji srpski državljanin doputovao...

Nastavak na RTS...

FOTO: Sa snajperom u prtljagu uhapšen na arodromu u Nišu

Izvor: Radio 021, 28.Okt.2021

Carinski službenici su juče na aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu, u saradnji sa policijom, otkrili snajper, digitalni uređaj za osmatranje i termovizijsku kameru.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.