Slavoljub ubijen drvenim kocem: 30 godina zatvora za zločin u Melnici

Izvor: Večernje novosti, 27.Maj.2020, 12:39

Slavoljub ubijen drvenim kocem: 30 godina zatvora za zločin u Melnici

Prvostepenom presudom Nebojša Milošević iz Knežice osuđen je na 30 godina zatvora zbog ubistva Slavoljuba Dragomirovića, a saučesnik Mališa Dragutinović na 10 godina. Mislili da nosi pare od prodate njive POŽAREVAC – Viši sud u Požarevcu doneo je prvostepenu presudu kojom je Nebojša Milošević (35) iz Knežice osuđen na 30 godina zatvora zbog teškog ubistva Slavoljuba Dragomirovića (66) iz Melnice, a njegov saučesnik Mališa Dragutinović (52), takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << iz Knežice, na 10 godina, zbog pomaganja. Na ovu presudu, koja obuhvata i obavezno lečenje od alkoholizma za prvooptuženog Nebojšu, Više tužilaštvo neće se žaliti, jer su dosuđene kazne istovetne njegovom predlogu. Zločin za koji se optuženi terete dogodio se 27. septembra 2018. godine, dok se Slavoljub iz Petrovca na Mlavi vraćao biciklom kući u Melnicu. Optuženi su ga pratili autom, a onda ga je Nebojša, dok je Slavoljub gurao bicikl jer je naišao na uzbrdicu, drvenim kocem sa obližnje njive, prišavši mu s leđa, više puta udario u glavu i tako ga usmrtio. Nakon toga, iz džepa mu je uzeo 20 evra i 300 dinara, a zatim njegovo telo ostavio u kanalu pored puta. Prvobitno se sumnjalo da je Slavoljuba udario auto, ali su obdukcijom otkrivene povrede glave nanete udarcima tupim predmetom. Nakon toga, u istrazi je utvrđeno da su se na biciklu nalazili Nebojšini otisci. Naime, on se sa Slavoljubom sreo u Petrovcu, nakon što je ovaj uzeo bicikl sa servisa. Nebojša mu je tada pokazivao kako rade neke komande na biciklu i tako je ostavio otiske. Pošto je, nakon ubistva, strahovao da će ih policija otkriti, on je odneo bicikl malo dalje i sakrio ga u šipražje. Motiv ovog zločina je koristoljublje, jer su optuženi mislili da njihova žrtva ima dosta para, pošto je nedavno prodao njivu. OSUĐIVANIPrvooptuženi Nebojša Milošević od ranije je poznat policiji i pravosudnim organima. On je već osuđivan zbog razbojništva i teških krađa, dok je njegov saučesnik osuđen zbog nasilja u porodici. PORODICAZa pokojnog Slavoljuba meštani Melnice rekli su da je bio dobar i pošten čovek. Iza sebe je ostavio suprugu i sina, koji nisu u stanju da se sami staraju o sebi, jer su lica sa posebnim potrebama.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pratio ga je, izbo drvenim kocem i telo bacio u kanal, a sve zbog - 20 evra: Tri decenije zatvora za ubistvo Slavoljuba Dragomirovića (66)

Izvor: Večernje novosti, 27.Maj.2020

Na 30 godina zatvora osuđen Nebojša Milošević (35), a Mališa Dragutinović (52) na 10, zbog pomaganja VIŠI sud u Požarevcu doneo je prvostepenu presudu kojom je Nebojša Milošević (35) iz Knežice osuđen na 30 godina zatvora zbog teškog ubistva Slavoljuba Dragomirovića...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.