Slavica Đukić Dejanović prebačena na Banjicu, njeno stanje stabilno

Izvor: RTS, 03.Mar.2017, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavica Đukić Dejanović prebačena na Banjicu, njeno stanje stabilno

Ministarka bez portfelja i potpredsednica SPS-a Slavica Đukić Dejanović, koja je doživela saobraćajnu nesreću, prebačena je jutros iz Kliničkog centra Niš na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica", a njeno stanje je stabilno, potvrdio je za "Tanjug" Zoran Radovanović iz niškog Kliničkog centra.
U Beograd je iz Niša prebačen i njen vozač, koji je lakše povređen u toj saobraćajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nesreći.

Đukić Dejanovićeva je jutros u 7.30 prebačena iz Kliničkog centra Niš na "Banjicu", jer ima prelom nadlakatne kosti, objasnio je Radovanović i dodao da joj sledi operacija.
"Ona je u apsolutno stabilnom stanju, noć je protekla mirno, bez ikakvih problema", rekao je Radovanović.
Kako je dodao, ministarkin vozač je takođe u stabilnom stanju, a posle dijagnostike utvrđeno je da, uz posekotine na glavi, nema povreda unutrašnjih organa.
Njih dvoje prebačeni su u Beograd u pratnji medicinskih ekipa.
Lider socijalista Ivica Dačić rekao je da je ta stranka tražila da se utvrdi "puna istina o svemu što se desilo".
"Idemo sada da posetimo Slavicu. Čuo sam se sa njom i videću u kakvom je stanju. Najnovije vesti su da nije potrebna operacija, ali sačekaćemo da na licu mesta vidimo kako joj je", rekao je Dačić novinarima u Beogradu.
Sreća, konstatovao je, da u toj nesreći niko nije izgubio život.
Đukić Dejanovićeva i njen vozač su povređeni juče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Grdeličke klisure, kada su se vraćali sa mitinga Aleksandra Vučića održanog u Vranju. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ministarka Đukić Dejanović jutros prebačena u Beograd

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Mar.2017

Ministarka bez portfelja i potpredsednica SPS-a Slavica Đukić Dejanović nakon prijema u KC Niš i opservacije povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nezgodi sinoć kod Grdeličke klisure, prevežena je jutros u sedam sati u Institut za ortopedsko-hiruške bolesi "Banjica" u Beogradu..."Ministarka...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.