Izvor: Danas, 17.Feb.2022, 20:02

Sjajne kritike “Skrin dejlija” Jasni Đuričić i “Herojima radničke klase”

Film reditelja, scenariste i producenta Miloša Pušića “Heroji radničke klase” doživeo je svetsku premijeru na 72. festivalu u Berlinu 15. februara, u Sali Zoo Palasta, premijerne projekcije ove socijalne drame zakazana su u još tri termina – 18, 19. i 20. februara, a prva kritika, i to od časopisa “Skrin dejli”, već je stigla.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Film novosadskog reditelja Miloša Pušića oduševio publiku na Berlinskom filmskom festivalu

Izvor: Luftika.rs, 18.Feb.2022, 12:04

Film „Heroji radničke klase“ Novosađanina Miloša Pušića imao je svoju svetsku premijeru na čuvenom Berlinskom filmskom festivalu u okviru programa „Panorama“, a autori dela dobili su fantastične kritike domaće publike.. Film, u kojem glavnu ulogu tumači glumica Jasna Đuričić, prati...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.