Šipkom tukli muškarca pa mu oteli mobilni telefon

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šipkom tukli muškarca pa mu oteli mobilni telefon

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su L. J. (18) i M. K. (18), obojica iz Stare Pazove, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Sumnja se da su oni, zajedno sa još trojicom maloletnika uzrasta 16 i 17 godina, noću nasilno ušli u kuću četrdesetjednogodišnjeg sugrađanina, naneli mu više udaraca metalnom šipkom i oteli mobilni telefon, a zatim pobegli.

Nakon zadržavanja do 48 časova, L. J. i M. K. će uz krivičnu prijavu biti saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi.

Protiv maloletnika biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog ubistva u pokušaju

Izvor: RTS, 21.Nov.2018

. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su S. B. iz Nove Pazove, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Nastavak na RTS...

Grupa mladića upala u kuću muškarca iz Stare Pazove, pretukli ga metalnom šipkom i POKRALI

Izvor: Blic, 21.Nov.2018

Pripadnici MUP u Staroj Pazovi uhapsili su L. J. (18) i M. K. (18), obojica iz Stare Pazove, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.