Sestra Jelene Marjanović otkrila: Jelena nije ubijena na mestu gde je pronađena i to nije sve! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 09.Sep.2017, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestra Jelene Marjanović otkrila: Jelena nije ubijena na mestu gde je pronađena i to nije sve! (VIDEO)

Misterija ovog zločina traje od 2. aprila prošle godine, a porodicu je posebno pogodila jedna informacija!

Porodica Jelene Marjanović angažovala je Centar za forenzička istraživanja, koji je došao do otkrića da pevačica nije ubijena na nasipu, ali da je zločin mogao biti počinjen dan pre nego što je njen nestanak prijavljen, rekla je sestra ubijene pevačice Teodora Krsmanović.

Zoran Marjanović: Verujem da će se uskoro saznati ko je ubio Jelenu
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Ona je istakla da porodica nije bila zadovoljna brzinom istrage državnih organa i da su ih boleli natpisi u novinama o tome kako je Jelena Marjanović ubijena - od teorije da je ubistvo počinio kamiondžija, čovek sa štapom ili ljubavnik.

FOTO: Printscreen/YT

"Posebno nas je pogodila priča o ljubavniku jer smo je najbolje poznavali, znamo da je to neistina", navele je sestra pevačice koja je nestala 2. aprila prošle godine, a njeno telo je dan kasnije nađeno na nasipu u beogradskom naselju Borča.

Muž Jelene Marjanović doneo odluku koja je ostavila sve bez teksta! (FOTO)

Kako je navela, zbog toga su odlučili da angažuju Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada.

FOTOPrintscreen/You Tube/Dobro jutro - Sarapa i Dea

"U porodici smo prošli sve teorije i slažemo se sa time da nije ubijena na nasipu", istakla je Krsmanovićeva.

FOTO: Printscreen/YT

Ona je dodala da je Jelena bila u kontaktu sa porodicom i da se svakodnevno čula sa majkom Zoricom, posebno imajući u vidu da je bila teško bolesna.

Osveta za ubistvo? Brutalno pretučen osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović! (FOTO)

Sestra ubijene pevačice je govoreći o poslednjem telefonskom razgovoru Jelene i njene majke, navela da Zorica na kraju nije bila sigurna da je to bio Jecin glas.

FOTO: Printscreen/YT

"Mislim da je poziv usledio nakon što je majka zvala Jelenu", dodala je Krsmanovićeva, koja je za sestrin nestanak saznala to veče i ne zna kada je ostala rodbina dobila tu informaciju, ali pretpostavlja u isto vreme kada je Jelenin muž Zoran javio Zorici.



Na pitanje u kakvim su odnosima sa porodicom Marjanović i da li su oni podržali angažovanje Centra za forenzička istraživanja, Teodora je rekla da su oni bili obavešteni o toj odluci Krsmanovića.

Policija napravila foto-robot ubice Jelene Marjanović? (FOTO)

"Lično sam ih pitala da oni stupe u kontakt sa Centrom, zato što je to u interesu obe porodice, prevenstveno njih jer se o njima svašta pisalo u medijima, ali oni u svoj toj gužvi nisu ni obratili neku posebnu pažnju na to, pa smo mi odlučili da im na ovaj način pomognemo", navela je Teodora.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.