Samoubica ispred Skupštine prethodno je počinio ubistvo

Izvor: RTS, 24.Jan.2020, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samoubica ispred Skupštine prethodno je počinio ubistvo

Muškarac koji je juče izvršio samoubistvo ispred Doma Narodne skupštine, prethodno je ubio jednu osobu, čije je telo pronađeno juče, saopštila je policija.
Pripadnici MUP-a rasvetlili su ubistvo D. I. (1972) iz Beograda, čije je beživotno telo pronađeno juče na području Stare Pazove, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Utvrđeno je da je ubistvo počinio V. Š. (1978) iz Stare Pazove hicima iz pištolja, navodi se u saopštenju.
V. Š. je sinoć oko 18 sati i 40 minuta izvršio samoubistvo ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio profesora fizičkog, pa presudio sebi ispred Skupštine

Izvor: B92, 24.Jan.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rasvetlili su ubistvo D. I. (48) iz Beograda, čije je beživotno telo pronađeno juče na području Stare Pazove...Utvrđeno je da je ubistvo počinio V. Š. (42) iz Stare Pazove hicima iz pištolja, kojim je sinoć oko 18.40 sati izvršio samoubistvo ispred...

Nastavak na B92...

MUP: Pre samoubistva ispred Skupštine Srbije izvršio ubistvo u Staroj Pazovi

Izvor: Beta, 24.Jan.2020

Policija je danas saopštila da je rasvetlila ubistvo D.I. (48) u četvrtak u Staroj Pazovi.Njega je, kako navodi, ubio 42-godišnji V.Š. koji je potom izvršio samoubistvo ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu. Po navodima Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, V.Š. je juče na području Stare...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.