Sama sam kriva što se to dogodilo, izazvala sam ga da me napadne: Suprug je ranio nožem, srećom promašio srce, a ona ga brani!

Izvor: Večernje novosti, 12.Feb.2020, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sama sam kriva što se to dogodilo, izazvala sam ga da me napadne": Suprug je ranio nožem, srećom promašio srce, a ona ga brani!

Nastavljena istraga protiv Zorana S. (46) zbog pokušaja ubistva supruge Dragane S. (47) u Novom Sipu kod Kladova POSLE lekarske intervencije, Dragana S. (47) iz Novog Sipa, koju je suprug Zoran S. (46) u ponedeljak ubo nožem, smeštena je na Odeljenje intenzivne nege Zdravstvenog centra u Kladovu, ali nije životno ugrožena. Povrede su okarakterisane kao teške. Dragana je, kako nezvanično saznajemo, policiji rekla da ne želi da podnese tužbu protiv supruga i da je navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sama kriva za ono što se dogodilo, jer je izazvala supruga da je napadne. Zoran je u utorak veče saslušan u tužilaštvu, gde je priznao da je povredio ženu i da je to uradio iz ljubomore. Tužilac je predložio pritvor do 30 dana zbog krivičnog dela pokušaj ubistva. Kako nam je rekao dr Borivoje Petrović, direktor ZC u Kladovu, rana koju je Dragana zadobila na grudnom košu nije duboka, i srećom, oštrica nije zakačila srce, ali joj je nož presekao tetivu na desnoj ruci. Zoran S. je navodno bio toliko pijan da je policiji jedva ispričao šta se dogodilo. - Navodno, Zoran je došao kući s posla i rekao je ženi "da prestane da radi to što radi, jer mu se smeje Kladovo", misleći da ga Dragana vara - navodi naš izvor, blizak istrazi. - Počeli su da se raspravljaju, a on je, pijan, u jednom trenutku dograbio nož da bi joj zapretio. PROČITAJTE JOŠ - Zoran (46) se pred ćerkom posvađao sa suprugom Draganom (47), izbo je pa se prijavio u policiju: Ovako se odigrao zločin kod Kladova Kako je došlo do povreda, utvrdiće istraga. Izjava će biti uzeta i od Draganine mlađe ćerke, koja je prisustvovala raspravi, dok je starija devojčica sa svojim momkom bila u drugoj sobi, iz koje su istrčali tek kada su čuli vrisku. Videvši nož u Zoranovoj ruci i krv, mladić ga je izgurao kroz vrata. Zoran je, tada, sam otišao u policiju i prijavio se. U selu gde žive supružnici, meštani su bili su iznenađeni vešću da je Zoran nasrnuo na Draganu, jer ih svi znaju kao fine komšije. Ona radi u domu za smeštaj starih osoba kao čistačica, dok za Zorana svi imaju samo lepe reči. Dragana S. PREŽIVELI SUDAR SA VOZOM ZORAN i Dragana su pre tri godine preživeli stravičnu saobraćajnu nesreću kada je na njihov automobil na pružnom prelazu naleteo voz. Neposredno posle toga, Zoran je, navodno, prvi put zatražio da se razvede od Dragane.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Draganu je muž ubo u srce, a ona je u policiji izjavila: Da sam ćutala, ne bi me izbo?!

Izvor: Luftika.rs, 12.Feb.2020

Draganu S. (41) iz Novog Sipa kod Kladova je u noći između nedelje i ponedeljka pokušao da ubije suprug Zoran S. (46) i to naočigled njihovih ćerki i zeta. Dragana je jedva ostala živa, a u policiji je, kako se saznaje, izjavila: Ja sam kriva, a ne moj muž. Ja sam ga izazvala! Svađali smo se...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.