SUĐENjE ZA UBISTVO MAJKE TROJE DECE: Nožem ubio nevečanu suprugu, preti mu 35 godina zatvora

Izvor: Večernje novosti, 18.Feb.2019, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUĐENjE ZA UBISTVO MAJKE TROJE DECE: Nožem ubio nevečanu suprugu, preti mu 35 godina zatvora

Izjavu je dao policajac koji je kobne večeri primio žrtvin telefonski poziv u pomoć, a potom je tužilac predložio kaznu za monstruozni čin PRED Višim sudom u Užicu nastavljeno je suđenje Ivanu Radovanoviću (36), optuženom da je u noći između 6. i 7. maja prošle godine u Kosjeriću, sa više uboda nožem ubio svoju nevenčanu suprugu i majku troje dece Jelenu Grbić (38). Izjavu je dao policajac koji je kobne večeri primio žrtvin telefonski poziv u pomoć, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << potom je tužilac predložio kaznu za monstruozni čin - 35 godina zatvora. Pročitajte još - Samo je rekao: Sad ću vam zaklati majku Policajac je primio poziv žrtve, koja je prijavila da joj Radovanović preti. Odmah je o tome obavestio kolege na terenu, kao i da je Radovanović višestruko prijavljivan i osuđivan za nasilje u porodici, i da ga zbog toga očekuje izdržavanje zatvorske kazne od godinu dana. Već trenutak kasnije, telefon je ponovo zazvonio: žrtvin najstariji sin Dejan je policiji javio da je nasilnik već provalio u njihovu kuću. Kada je policija stigla na lice mesta, bilo je kasno - Jelena je već bila mrtva. Presuda će biti izrečena 26. februara.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

JELENIN UBICA SE KAJE: Žao mi je što sam ubio majku svog sina! Na kraju suđenja, policajac otrkio detalje tragedije

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2019

Ivan Radovanović (36) iz Kosjerića, kome se pred Višim sudom u Užicu za ubistvo nevenčane supruge Jelene Grbić, u noći između 6. i 7. maja 2018. godine, rekao je juče u završnoj reči da se kaje i da mu je žao što je ubio ženu sa kojom ima sina...Juče je završeno izvođenje dokaza, a po...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.