STRAVIČAN PRIZOR NA MESTU NESREĆE: U udesu kod Vladimirovca poginule dve osobe (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN PRIZOR NA MESTU NESREĆE: U udesu kod Vladimirovca poginule dve osobe (FOTO)

Rano jutros na izlazu iz Vladimirovca, opština Alibunar, dogodio se saobraćajni udes Dve osobe poginule su u petak jutro u saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Vladimirovca, u opštini AlibunarU udesu koji se dogodio jutros oko četiri sata, na mestu je poginula Snežana S. (36) iz Beograda, dok je Perica T (49) iz Izbišta, preminuo na putu do bolnice. U nesreći su teško povređeni vozač pežoa Ivan S. iz Leštana, inače suprug nastradale Snežane i Rumun Joan Armašu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << (27). Pročitajte još - TEŽAK UDES U KRALjEVU: Povređeno pet osoba, od kojih dve devojke teže (FOTO) Prema prvim informacijama, Snežana je bila na mestu suvozača, dok su Joan i Perica sedeli pozadi u istom vozilu. Oni su prevezeni u Urgentni centar, gde im je ukazana lekarska pomoć, ali su i dalje životno ugroženi. Kako nezvanično saznajemo, do nesreće je najverovatnije došlo usled neprilagođene brzine i nepoznavanja terena. Automobil je skrenuo s puta i udario u kuću.Automobil je gotovo potpuno smrskan i uništen.Foto D. MilovanovićNavodno, vozač i putnici iz pežoa bili su prethodno te noći u kafani u selu Vlajkovići i rano jutros krenuli su put Beograda. Foto D. MilovanovićU nesreći su im u pomoć odmah priskočili žena koja živi u kući u koju je pežo udario, kao i komšije, koje su, nakon što su zatekle stravičan prizor, odmah pozvale policiju i hitnu pomoć.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKRENUO S PUTA I ZAKUCAO SE U KUĆU Dve osobe poginule u stravičnom udesu kod Vladimirovca

Izvor: Press, 30.Avg.2019

Rano jutros na izlazu iz Vladimirovca, opština Alibunar, dogodio se saobraćajni udes u kom su poginule dve osobe. . Foto:blic. Kako javlja portal "013" na licu mesta nastradala je S. S. (36) iz Beograda, a P. D. (49) izdahnuo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.