STRAH OD SNAJPERISTE U Petrovaradinu više niko ne stoji pored prozora

Izvor: Blic, 19.Mar.2015, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAH OD SNAJPERISTE U Petrovaradinu više niko ne stoji pored prozora

Nakon što je javnost saznala za misterioznog pucača koji je od prošlog četvrtka pucao u kuće i automobile, nove pućnjave sinoć nije bilo. Ali, uplašeni građani, prošlu noć su proveli strahujući, ne približavajući se prozorima.

L. F, koja živi u Petrovaradinu, kaže da su prethodne noći svi spavali u sobi s dvorišne strane kuće.

- Moja spavaća soba je do ulice, a krevet je bio naspram prozora. Da je pucao u naš prozor neko bi, daleko bilo, poginuo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kada smo čuli šta se događa u drugom delu naselja promenili smo raspored u sobi, a sinoć smo spavali u dnevnom boravku s druge strane kuće – kaže Ljiljana.

Student Nikola V, koji živi u Petrovaradinu kaže da ga je juče zvala majka i

zahtevala da po mraku ne izlazi iz kuće.

- Razmišljao sam da je poslušam, ali do sada je manijak pucao u kuće, a ne u ljude na ulici. Zapitao sam se gde je manje bezbedno – kaže Nikola.

Iako je napadač pucao u četvrtak, petak, nedelju i utorak, i koristio različito oružje, još uvek nije uhapšen. Meštani tvrde da ga niko nije video.

Za njih policija i dalje traga, ali za sada novih informacija nema. U tom delu grada pojačan je broj patrola na ulicama kako bi pronašli osumnjičenog.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.