ŠTA ĆE BITI SA VAŠIM TETOVAŽAMA KADA UMRETE? Šta mislite o tome da vašu kožu balzamuju i urame?

Izvor: Kurir, 08.Okt.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA ĆE BITI SA VAŠIM TETOVAŽAMA KADA UMRETE? Šta mislite o tome da vašu kožu balzamuju i urame?

Ja sam lično osnovao ovo udruženje jer sam želeo da spasim tetovaže za moje najmilije i da moje tetovaže pričaju priču o meni kako drugi ne bi definisali sami ko sam ja bio, rekao je predsednik udruženja.

Tetovaže su umetnost, iako su neki ljudi potpuno u redu sa tim da one budu uništene sa telom nakon smrti, to ne mora da bude tako. Nacionalna asocijacija za očuvanje umetnosti kože (NAPSA) svojim članovima nudi mogućnost da baltzamuju i urame svoje tetovaže kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << umru kao poklon svojim voljenim.

ŽENSKE TETOVAŽE: 15 jedinstvenih primera koje ćete želite da uradite na sebi!

" Kada sam završio napokon svoju tetovažu na leđima u koju sam uložio više od 50 sati bola (ili za neke zadovoljstva), počeo sam da razmišljam o značajnom ulaganju, kako u vremenu i satima, koje sam uložio u svoj rad", napisao je osnivač NAPSA Čarls Hem.

"Ja sam lično osnovao ovo udruženje jer sam želeo da spasim tetovaže za moje najmilije i da moje tetovaže pričaju priču o meni kako drugi ne bi definisali sami ko sam ja bio."

NAJBOLJE LJUBAVNE TETOVAŽE: Samo za one koji su ludo zaljubljeni!

APSOLUTNO NAJPAMETNIJE TETOVAŽE: Neki od ovih crteža zahtevaju da malo i razmislite!

(Bored panda)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.