Bodi-bilderka švercovala drogu? SRPSKA MIS BIKINI UHAPŠENA U RUMUNIJI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bodi-bilderka švercovala drogu? SRPSKA MIS BIKINI UHAPŠENA U RUMUNIJI!

Srpska bodi-bilderka Olivera U. (39) uhapšena je u Rumuniji zbog sumnje da je učestvovala u švercu 750 kg kanabisa, vrednog skoro devet miliona evra.

Osim bilderke, koja je 2015. bila mis bikini Jagodine, uhapšena su još dva naša državljanina.

Skoro tona kanabisa otkrivena je prošle nedelje na graničnom prelazu iz Bugarske u Rumuniju. Kombi, za čijim je volanom bio Srbin, zaustavila je policija zbog rutinske kontrole.

Tokom pregleda pronađene su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bele vreće u kojima se nalazila supstanca sa mirisom kafe. Nakon otvaranja jednog džaka utvrđeno je da je reč o kanabisu.

Zajedno sa kombijem koji je ušao u Rumuniju, na granici se pojavio i BMW registrovan u Staroj Pazovi. U njemu su bili M.D. i Olivera U., a lisice su stavljene i njima.

Kako se sumnja, oni su bili zaduženi da prate i obezbeđuju veliku količinu droge. Nameravali su da iz Rumunije pređu u Mađarsku.

Tužilaštvo je tražilo da im se odredi pritvor do 30 dana zbog sumnje da su učestvovali u organizovanom međunarodnom švercu droge.

Uhapšena Olivera tamiči se u kategoriji bikini fitnes.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRPKINJA UHAPŠENA NA RUMUNSKOJ GRANICI: Mis bikini švercovala marihuanu

Izvor: Kurir, 15.Okt.2019, 00:58

Krijumčarenje Oliveri Ugoči (39) lisice su stavljene na prelazu između Bugarske i Rumunije, i to nakon što je policija zaplenila čak 750 kilograma kanabisa

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.