SMRT DEVOJKE U POPOVCU: Našli smo je obešenu na orah uz koji je odrastala

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2018, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT DEVOJKE U POPOVCU: Našli smo je obešenu na orah uz koji je odrastala

Porodica ne može da nasluti zašto je I. S. (16) iz Popovca odlučila da presudi sebi. Otac prijavio nestanak ćerke, pa je ubrzo ugledao mrtvu iza kuće Telo devojčice I. S. (16) iz sela Popovac kraj Niša pronađeno je u noći između srede i četvrtka u dvorištu iza porodične kuće obešeno o granu oraha. Kako "Novosti" saznaju, devojčica je u sredu oko 21 sat upitala roditelje da ode da prošeta, što su joj oni i dozvolili, ali kako se nije vraćala kući do kasno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << njen otac B. S. je, oko 4 sata ujutro, prijavio policiji ćerkin nestanak. Ali, malo posle toga, nesrećni otac je iza kuće pronašao telo svoje ćerke. Zavijeni u crno i skrhkani od tuge i bola, ni roditelji ni rodbina nesrećne devojčice ne znaju šta može biti razlog da njihova devojčica uradi tako nešto. PROČITAJTE JOŠ: Uhapšen zbog sumnje da je u sudaru usmrtio trudnicu - Za desetak dana trebalo je da napuni 17 godina. Bila je odličan đak, volela je da slika, bila je prava umetnica, nijedan detalj niti postupak nije ukazivao na to da može da uradi tako nešto. Odrasla je pored oraha iza kuće, tu se kao mala najčešće igrala i tu je odlučila da okonča svoj mladi život, stavivši sebi omču oko vrata - priča kroz suze njen deka. On kaže da devojčica nije ostavila nikakvu oproštajnu poruku koja bi mogla da ukaže na razlog ovog čina. - Ne verujem da su u pitanju ni ljubavni problemi, koliko znam nije imala dečka. Puno vremena je provodila za računarom, ali ne znam da li je igrala neke igrice o kojima se dosta priča u poslednje vreme ili je kompjuter koristila za neke pametnije stvari, to ne mogu da tvrdim - rekao je on. Devojčica će biti sahranjena u petak na seoskom groblju.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strašno! Devojčica nađena obešena o orah

Izvor: Mondo, 30.Avg.2018

Telo maloletne devojke (16), čiji je nestanak bio prijavljen policiji, nađeno je obešeno o drvo u blizini porodične kuće u Popovcu kod Niša, javili su danas beogradski mediji...Foto: MONDO, Goran Sivački Ilustracija..Sumnja se da je devojčica izvršila samoubistvo, ali se više detalja oko mogućeg...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.