SARA VIDAK OSUĐENA NA ČETIRI MESECA ZATVORA: Beograđanki ukinut pritvor, može kod kuće da čeka pravosnažnu presudu

Izvor: Večernje novosti, 05.Sep.2018, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SARA VIDAK OSUĐENA NA ČETIRI MESECA ZATVORA: Beograđanki ukinut pritvor, može kod kuće da čeka pravosnažnu presudu

Beograđanka zatočena u Crnoj Gori zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti osuđena na zatvorsku kaznu STUDENTKINjA iz Beograda Sara Vidak (20), osuđena je u Osnovnom sudu u Kotoru, pred krivičnim većem sudije Momirke Tešić na četiri meseca zatvora, ali će se do pravosnažnosti presude nalaziti na slobodi. To je bio epilog dvadesetodnevnih mučnih zbivanja, koja su počela u sudu za prekršaje verbalnim duelom između Sare i sudije Jelene Stanišić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << posle čega je Sara završila u Spužu. Kasnije je protiv nje podignuta optužnica zbog krivičnog dela napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nanošenje lake povrede, zbog čega je i osuđena..."Sara Vidak je proglašena krivom za napad na službeno lice - sudiju Jelenu Stanišić. Kazna je četiri meseca zatvora. Sudija je ukinula pritvor, tako da je danas od 15 sati Sara Vidak slobodna i ona može da ide u njeno mesto prebivališta - Beograd, gde može čekati pravosnažnu presudu", rekao je njen advokat Ranko Šćekić za N1.On dodaje da će u zavisnosti od razvoja događaja odlučiti da li da pišu žalbu."I dalje smatramo da je Sara Vidak nevina", rekao je Šćekić.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NA SLOBODI, ALI ČEKA ROBIJU: Sara Vidak osuđena na četiri meseca zatvora

Izvor: Večernje novosti, 05.Sep.2018

Beograđanka Sara Vidak (20) osuđena na četiri meseca zatvora zbog napada na prekršajnog sudiju u Kotoru. Ukinut joj pritvor do pravosnažnosti presude. U sredu izašla iz Spuža gde je bila 23 dana BEOGRAĐANKA Sara Vidak (20) osuđena je u sredu na četiri meseca zatvora zbog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.