Ruma: Dvojica uhapšena zbog krađe i droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2018, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruma: Dvojica uhapšena zbog krađe i droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi uhapsili su I. Đ. (24) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa i neovlašćeno držanje opojnih droga i D. N. (33), obojica iz Šapca, koji se sumnjiči za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga i tešku krađu u pomaganju.

Sumnja se da je I.Đ. pre dva dana, iz pomoćne prostorije u dvorištu kuće svog poslodavca na području Rume ukrao milion dinara, a potom otišao do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kuće poznanika D.N. koji stanuje u neposrednoj blizini, saopštila je Policijska uprava iz Rume.

Policija je najpre u kući u kojoj I.Đ. boravi pronašla manju količinu marihuane i digitalnu vagicu, a zatim je u kući D.N. pronađen I.Đ. Prilikom pretresa, u ovoj kući zaplenjen je 981 gram marihuane, spakovane u više najlonskih kesa i paketa, kao i dve digitalne vagice.

Po nalogu nadležnih tužilaštava njima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužiocima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslodavcu ukrao MILION DINARA, pa uhapšen sa drogom

Izvor: Blic, 07.Dec.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi uhapsili su I. Đ. (24) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa i neovlašćeno držanje opojnih droga i D. N. (33), obojica iz Šapca, koji se sumnjiči za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga...

Nastavak na Blic...

HAPŠENJE U NOVOM PAZARU Policija intervenisala zbog nasilja u porodici pa pronašla ARSENAL ORUŽJA

Izvor: Blic, 08.Dec.2018, 00:50

Policija je u Novom Pazaru uhapsila lice sa područja te opštine zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.