Rekonstrukcija glavnog putnog pravca u Novoj pazovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija glavnog putnog pravca u Novoj pazovi

Preko 4 miliona dinara izdvojeno je u budžetu opštine Stara Pazova za ovu godinu za izradu tehničke dokumentacije za rekonstrukciju saobraćajnih površina u dužini od kilometar i po na delu ulica Cara Dušana i Kralja Petra I Karađorđevića u Novoj Pazovi od raskrsnice sa ulicama Nikole Tesle i Miloša Obilića do raskrsnice sa ulicama Omladinska i Karađorđeva.

Ulice Cara Dušana i Kralja Petra I Karađorđevića predstavljaju glavni putni pravac u centralnoj zoni naselja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Nova Pazova i nalaze se na trasi državnog puta IIA reda broj 100 koji povezuje Novu Pazovu sa Starom i Batajnicom.

Realizacija ovog projekta proističe iz potrebe da se obezbedi prostor za parkiranje i dodatne staze za bicikliste s ciljem unapređenja funkcionisanja saobraćaja u ovom delu naselja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.