Ratko Mladić iz pritvora prebačen u bolnicu u Hagu

Izvor: Večernje novosti, 12.Jul.2019, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ratko Mladić iz pritvora prebačen u bolnicu u Hagu

Iako se očekivalo da će danas biti pušten, Mladić je zadržan radi daljih pregleda, dodao je Darko Mladić General Ratko Mladić prebačen je u četvrtak iz pritvorske jedinice u Ševeningenu u bolnicu u Hagu, jer mu je tokom posete bilo loše, rekao je za Tanjug Mladićav sin Darko.Iako se očekivalo da će danas biti pušten, Mladić je zadržan radi daljih pregleda, dodao je Darko Mladić. On je dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da je juče u poseti Mladiću u pritvoru bila njegova supruga, koja će ga i danas posetiti u bolnici. "Majku su uveravali da nije ništa strašno, a dalje informacije očekujemo, naveo je Mladićev sin.PROČITAJTE I: Mladić sve bolesnijiRatko Mladić je u pritvoru Haškog tribunala od juna 2011. godine. On je 22. novembra 2017. godine osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog ratnih zločina u Bosni i Hercegovini, a njegovi branioci su uložili žalbu na tu odluku.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

General Ratko Mladić nakon pregleda vraćen u pritvor u Sheveningenu

Izvor: Vostok.rs, 12.Jul.2019

General Ratko Mladić koji je u četvrtak zbog zdravstvenih tegoba prebačen u bolnicu, danas je vraćen u pritvorsku jedinicu u Sheveningenu, potvrdio je za Novosti njegov sin Darko Mladić - Maloprije sam se čuo sa ocem. Javio se iz pritvorske jedinice. Tegobe nema i sada se oseća bolje. Rekao...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.