RIJALITI UBISTVO Monstrum hteo na sahranu svoje žrtve

Izvor: Blic, 06.Apr.2015, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIJALITI UBISTVO Monstrum hteo na sahranu svoje žrtve

Žaklina Kojić (26), koju je suprug Stevan (29) pretukao na smrt, sahranjena je juče u rodnom Brzanu.

Ubica Stevan Kojić prilikom saslušanja zatražio je da mu se omogući da prisustvuje sahrani svoje žrtve, ali mu to nije bilo omogućeno. Njegova majka Slavica i brat Stanko prisustvovali su sahrani.

Zvuci zvona pomešani sa jaucima, dozivanjem pokojne Žakline i suzama odzvanjali su seoskom portom dok je služen parastos u crkvi. U jednom trenutku intervenisali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su lekari iz hitne pomoći, jer majka pokojnice Stana nije mogla da izdrži. Srušila se pored kovčega svoje ćerke. Ona je sve vreme držala s obe ruke na grudima Žaklininu fotografiju.

- Stana je u stalno zvala Žaklinu da se s decom vrati u porodični dom, jer je znala da teško živi i da je Stevan tuče. Ona je to odbijala žaleći se da će je Stevan ubiti ako to i uradi. Posle emisije DNK, majka je u sredu ponovo zvala Žaklinu i kazala joj da konačno odluči o prelasku jer joj nema života sa Stevanom. Opet je odbila da se vrati, ali Stevan joj tada oduzima telefon i počinje da je sa decom zaključava u kući kada je odsutan. Stana kaže da je od tada više nije čula, pričali su okupljena rodbina i komšije.

Oni pretpostavljaju da je kobne večeri, nažalost, Stevan je ispunio obećanje, predosetio je da se Žaklina premišlja da ga napusti zbog čestih batina, i želeo je da je na silu veže za sebe. U toj svojoj zamisli on ju je ubio od batina.

Podsetimo, Stevan Kojić ubio je Žaklinu jer je sumnjao da deca koju je rodila nisu njegova. Ekipa emisije „DNK” utvrdila je posle analiza da je Kojić otac dece. Dva dana nakon emitovanja emisije, Kojić ju je ubio.

Smanjenje zaprećene kazne

Stevanu je određen pritvor do 30 dana, tereti se za teško ubistvo, dok advokati navode da će kvalifikacija biti promenjena u nasilje u porodici sa smrtnim ishodom. Razlika je u težini sankcija, za prvo delo je zaprećena kazna do 40 godina, a za drugo do 20 godina zatvora.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.