RANjEN POLICAJAC U NOVOM PAZARU: Helikopterom stigla kriminalistička policija; Povređeni pripadnik MUP-a na putu za Beograd

Izvor: Večernje novosti, 08.Sep.2017, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RANjEN POLICAJAC U NOVOM PAZARU: Helikopterom stigla kriminalistička policija; Povređeni pripadnik MUP-a na putu za Beograd

Pod još nejasnim okolnostima, večeras oko 20 časova, u ulici Stefana Nemanje u centru Novog Pazara hicem iz pištolja ranjen je policajac D.Č. koji je u tom trenutku bio na dužnosti U četvrtak oko 20 časova u Novom Pazaru je, dok je bio na dužnosti u Ulici Stafana Nemanje, ranjen policajac D.Č., radnik ovdašnje Policijske uprave. Policajca je hicem iz pištolja u predelu stomaka pogodio za sada još nepoznati napadač koga policija pokušava da identifikuje i uhapsi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Ranjeni policajac je prebačen u novopazarsku bolnicu i u toku je njegova operacija. Prema prvim informacijama on nije u životnoj opasnosti.U trenutku ranjavanja policajca, u ovoj vrlo prometnoj ulici u centru grada bilo je puno šetača, bile su i pune terase u okolnim kafićima. Prema nezvaničnim informacijama policiji se još nije javio niko od građana ko bi mogao da posvedoči kako je došlo do pucnjave i ko bi mogao biti počinilac ovog krivičnog dela. Policija se oglasila kratkim saopštenjem u kome samo potvrđuje ranjavanje ali ne navodi nikakve detalje nemilog događaja.Gradom kruže razne verzije događaja. Dve su najčešće: da je neko hteo da ubije policajca, a da iza pokušaja ubistva stoji organizovana grupa i da je meta napada bila neka druga osoba, a da je napadač greškom pogodio policajca. Ovo su samo špekulacije i nikakvih zvaničnih informacija još nema.KRIMINALISTIČKA POLICIJA STIGLA HELIKOPTEROM Helikopter Policije stigao je u Novi Pazar, gde je večeras upucan jedan policajac, koji se nalazi u novopazarskom Zdravstvenom centru.Helikopter je dovezao pet ljudi iz Uprave kriminalističke policije, koji su se uputili na lice mesta kako bi izvršili dodatni uviđaj, javlja Tanjugov reporter sa lica mesta.RANjENI POLICAJAC NA PUTU ZA BEOGRADRanjeni novopazarski policajac D.Č. trenutno je na putu prema Beogradu uz pratnju policije, a njegovo stanje je stabilno.Dr Kemal Brničanin izjavio je da je stanje policajca stabilno, kao i njegovi parametri.Prema informacijama Tanjuga došao, metak je i dalje u telu ranjenog policajca, što je razlog njegove relokacije za Beograd.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Povređeni policajac u Novom Pazaru tokom noći biće prebačen u Beograd!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2017

Iznad Novog Pazara lete helikopteri..Povređeni policajac Dragan Č. (30) tokom noći biće helikopterom prebačen u Beograd..., a jedan je sleteo na Gradskom stadionu u ovom gradu. Reflektori na stadionu su uključeni...Policajac će, kako saznajemo, helikopterom biti prebačen do Beograda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.