RADNIK OBEZBEĐENjA PRONAĐEN BEZ SVESTI: Predozirao se u ambasadi Belgije?!

Izvor: Večernje novosti, 02.Sep.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADNIK OBEZBEĐENjA PRONAĐEN BEZ SVESTI: Predozirao se u ambasadi Belgije?!

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, pored njega su bili špric sa iglom, praškasta materija i limuntus U toaletu belgijske ambasade u Krunskoj ulici, u ponedeljak veče je pronađen radnik obezbeđenja I. R. (40) u besvesnom stanju. Kako "Novosti" nezvanično saznaju, pored njega su bili špric sa iglom, praškasta materija i limuntus. Pročitajte još - Medicinski tehničar se predozirao na radnom mestu u bolnici i umro Ambasador Belgije je odobrio srpskoj policiji da uđu u prostorije ambasade a, I.R. je hitno prebačen na odeljenje toksikologije Vojnomedicinsku akademije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ambasador Belgije odobrio policiji da uđe u ambasadu, radnik obezbeđenja pronađen bez svesti

Izvor: B92, 03.Sep.2019, 08:22

Beograd -- U toaletu belgijske ambasade u Krunskoj ulici, u ponedeljak veče je pronađen radnik obezbeđenja I. R. (40) u besvesnom stanju, pišu "Novosti"...Kako "Novosti" nezvanično saznaju, pored njega su bili špric sa iglom, praškasta materija i limuntus...Ambasador Belgije je odobrio srpskoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.