Pucnjava u AMSS-u, ubistvo i samoubistvo

Izvor: RTS, 22.Feb.2019, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u AMSS-u, ubistvo i samoubistvo

Generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije pucao je u predsednika tog udruženja, a potom izvršio samoubistvo. Ranjeni predsednik AMSS-a je kasnije podlegao povredama.
Do pucnjave je došlo oko 14.35 časova u zgradi AMSS-a u Ruzveltovoj ulici u Beogradu.

U policijskom saopštenju se navode inicijali dvojice četrdesettrogodišnjaka od kojih je jedan (P. Đ.) iz pištolja pucao u drugog (M. B.) >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i teško ga ranio, a zatim izvršio samoubistvo. 
Kako nezvanično saznaje RTS, generalni sekretar AMSS Petar Đurđev je pucao iz pištolja u predsednika AMSS Mirka Butuliju i teško ga ranio. Od posledica ranjavanja on je preminuo u Urgentnom centru.
U jednom trenutku je generalni sekretar ušao u kancelariju predsednika gde su se posvađali. On je izvadio pištolj za koji je imao urednu dozvolu, ispalio četiri hica u grudi, a jedan metak u glavu.   
Pucnjeve je čula sekretarica, koja se u tom trenutku nalazila u prizemlju zgrade, krenula je u pravcu kancelarije direktora, tamo se susrela sa Đurđevim i u panici iskočila kroz prozor.  

Đurđev se u tom trenutku popeo na prvi sprat i iz pištolja izvršio samoubistvo. Kolima hitne pomoći teško ranjeni Butulija prevezen je u Urgentni centar.
Vozilo forenzičara se nalaze ispred zgrade AMSS. Oni traže dodatne tragove u kancelariji. Policija od zaposlenih uzima izjave, tražeći očevice.
Radnica iz obližnje radnje je rekla da je videla devojku koja je bez kaputa trčala ulicom, a reč je o sekretarici koja je u panici iskočila kroz prozor, kada je došlo do pucnjave.
U Ruzveltovoj ulici saobraćaj se normalno odvija.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u AMSS, ima povređenih

Izvor: Blic, 22.Feb.2019

Došlo je do pucnjave u Auto-moto savezu Srbije, ima povređenih.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.