Pronađena tri tela u septičkoj jami u Surčinu

Izvor: RTS, 17.Jun.2019, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena tri tela u septičkoj jami u Surčinu

Hitna pomoć je na poziv MUP-a u 23.40 konstatovala smrt tri osobe, koje su pronađene u septičkoj jami u Surčinu, u Vojvođanskoj ulici, potvrđeno je RTS-u. Njihov identitet i uzrok smrti utvrdiće se nakon obdukcije.
Večernje novosti pišu da postoje indicije da se ubica iživljavao nad žrtvama pre nego što ih je ubio.
Tokom večeri policija je obavljala razgovore sa prijateljima Dragoslava Jovanovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji se sumnjiči da je prošle nedelje upucao suprugu Teodoru u Bloku 45, a zatim je pucao u sebe, a Novosti prenose da se on sumnjiči i za ubistvo tri osobe.
Kako se navodi, radi se o Š. N. (42), njegovoj majci Š. D. i tetki P. M., čiji je nestanak prijavljen 10. juna i za koje je otac Dragoslava Jovanovića posumnjao da ih je njegov sin ubio.
Prema tragovima iz istrage, Dragoslav je navodno pozvao radnicu iz svoje perionice, rekao joj da ima poseban zadatak za nju, i da će joj dobro platiti, ali "da drži jezik za zubima", a žena je ispričala policiji da je u njegovom "BMV-u iks-5" bilo tragova krvi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena tri tela u Surčinu u septičkoj jami

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2019, 00:00

Tri tela pronađena su večeras u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu, a njihov identitete i uzrok smrti utvrdiće se nakon obdukcije...Prema prvim informacijama sa terena, postoje indicije da se ubica iživljavao nad žrtvama pre nego što ih je ubio, prenosi Večernje novosti...Tokom večeri...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

UŽAS U SURČINU: Izvučena sva tri tela iz septičke jame iza tržnog centra; Policija vrši uviđaj (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 18.Jun.2019

Prema prvim informacijama sa terena, postoje indicije da se ubica iživljavao nad žrtvama pre nego što ih je ubio TRI tela pronađena su večeras u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu, saznaju "Novosti". Leševi su nešto pre ponoći izvučeni, a obdukcija će pokazati...

Nastavak na Večernje novosti...

Tri osobe pronadjene mrtve u septičkoj jami u Surčinu

Izvor: Beta, 18.Jun.2019

Beogradska policija istražuje okolnosti smrti tri osobe koje su sinoć pronadjene u septičkoj jami u Vojvodjanskoj ulici u Surčinu, prenose beogradski mediji.Pronadjena su tela Š.N. (42), njegove majke Š.D, i tetke P.M, čiji je nestanak prijavljen 10. juna.Identitet osoba i uzorok smrti biće utvrdjen...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.