Izvor: RTS, 30.Maj.2022, 09:44

Preminuo mladić na kojeg je pucano u Jakovu, policija traga za napadačem

Beogradska policija identifikovala je muškarca koji je sinoć vatrenim oružjem ranio tridesetogodišnjeg mladića koji je od zadobijenih povreda preminuo. U toku je intenzivna potraga za napadačem.
Sinoć je u Jakovu na ulici došlo do tuče nakon čega je osumnjičeni muškarac pucao u tridesetogodišnjeg mladića i udaljio se u nepoznatom pravcu.
Povređeni mladić je prevezen u bolnicu gde je preminuo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Osumnjičeni koji je vatrenim oružjem ranio muškarca identifikovan i za njim se traga

Izvor: Danas, 30.Maj.2022

Beogradska policija identifikovala je muškarca koji je noćas u okolini Surčina vatrenim oružjem ranio 35-godišnjeg muškarca, a za osumnjičenim se traga, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Danas...

Kuvar ubio pilota u Jakovu, sukob nastao zbog nerešenog duga završio pucnjem iz kalašnjikova

Izvor: Luftika.rs, 30.Maj.2022

U sinoćnoj pucnjavi u Jakovu, u kojoj je najpre ranjen Vuk J, nakon čega je preminuo u bolnici od zadobijenih povreda, obarač je prema prvim informacijama povukao Đura N. iz ovog naselja. Poznanici i komšije ovih mladića su u šoku zbog zločina jer, kako kažu, nisu bili problematični mladići,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.