Požarevac: Uhapšeni zbog sumnje da su na smrt pretukli žrtvu u kafanskoj tuči

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2021, 08:43

Požarevac: Uhapšeni zbog sumnje da su na smrt pretukli žrtvu u kafanskoj tuči

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, brzom akcijom, uhapsili su Z. M. (1972) i B. M. (1974) iz Požarevca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela ubistvo i učestvovanje u tuči.

Sumnja se da je B. M. u nedelju uveče u jednom ugostiteljskom objektu u Požarevcu započeo tuču sa četrdesetosmogodišnjim muškarcem, nakon čega su izašli iz lokala, saopšteno je iz MUP-a.

Z. M. je tada, kako se sumnja, zadao udarac u glavu četrdesetosmogodišnjaku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << usled koga je on pao na ulicu i preminuo na licu mesta.

Policija je Z. M. zatekla ispred lokala, dok je B. M. pronađen nedaleko odatle.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.