Izvor: RTS, 07.Jul.2020, 10:55

Požar u novosadskoj fabrici – dvoje stradalo, osam vatrogasnih vozila na licu mesta

Dva muškarca su stradala u požaru koji je izbio u fabrici "Koteks Viscofan" u Novom Sadu, potvrđeno je RTS-u u Hitnoj pomoći. Požar je lokalizovan.
Požar u fabrici "Koteks viscofan" u Novom Sadu je izbio jutros oko devet časova, a u intervenciji je učestvovalo 25 vatrogasaca sa 11 vozila, saopštio je MUP.

Požar je lokalizovan, a vatrogasci rade na dogašivanju. Od strane JKP "Gradska čistoća" na lice mesta upućene su tri cisterne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << s vodom. 
Dve ekipe Hitne pomoći bile su na terenu, a dopisniku RTS-a je potvrđeno da su dva muškarca (1958. i 1972. godište) stradale.
Jedan 40-godišnjak je zbrinut na licu mesta i prevezen na Institut za plućne bolesti na dalju dijagnostiku.
Većina radnika je izašla na vreme iz pogona, a nekoliko njih se nagutalo dima.
U fabrici "Koteks Viscofan" u Primorskoj ulici na Klisi proizvode se creva za mesnu industriju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pripadnici policije i Sektora za vanredne situacije gase požar u fabrici u Novom Sadu

Izvor: Danas, 07.Jul.2020

U fabrici „Koteks viscofan“ u Novom Sadu jutros oko 9 časova izbio je požar.

Nastavak na Danas...

Veliki požar u novosadskoj fabrici

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2020

NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), Sektora za vanredne situacije, učestvuju u gašenju požara koji je izbio jutros u novosadskoj fabrici "Koteks viskofan", saopšteno je iz Policijske uprave Novi Sad.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.