Izvor: RTS, 21.Jun.2021, 17:21

Lokalizovan požar na Zvezdari, gorelo potkrovlje

Vatrogasci su lokalizovali požar koji je oko 15.40 časova izbio u potkrovlju stambenog objekta u Ulici Radoja Domanovića na Zvezdari. Luka Čaušić, vršilac dužnosti pomoćnika ministra i načelnika Sektora za vanredne situacije rekao je za RTS da su dva vatrogasca dehidrirala, da su prevezeni na VMA, ali da su dobro.
U gašenju požara učestvovalo je 35 vatrogasaca spasilaca sa 11 vozila i dve auto-lestve. 

"Požar je izbio na jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << klima uređaju i odatle se proširio na krovni deo", rekao je vršilac dužnosti pomoćnika ministra i načelnika Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić.
U ovom požaru nije bilo stradalih i povređenih, a dva vatrogasca su zbog dehidracije prevezena na VMA i u dobrom su stanju.
Još uvek se ne zna šta je uzrok požara.
Vatrogasci su poziv primili u 15.40.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.