Izvor: RTS, 24.Jun.2021, 10:19

Lokalizovan požar u Gračanici – izgorela kuća, oštećeno i nekoliko pomoćnih objekata

Požar koji je izbio jutros na nekoliko kuća u Gračanici ugašen je intervencijom vatrogasaca.
U požaru je izgorela kuća porodice Arsić, a oštećeno je i nekoliko pomoćnih objekata.

"Rano jutros u opštini Gračanica izbio je veliki požar, oštećeno je nekoliko pomoćnih objekata, kao i porodična kuća porodice Arsić. Materijalna šteta je dosta velika", navodi Srđan Popović, predsednik Opštine Gračanica.
Ovakav požar u Opštini >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Gračanica do sada se nije desio, kaže Popović, i dodaje da se sada radi na proceni štete.
"Opština će izaći u susret porodicama. Sada je najbitnije da se šteta proceni na pravi način i ono što je najbitnije je to da nije bilo ljudskih žrtava", navodi Popović.
Momir Arsić navodi da je u požaru potpuno izgorela njegovih roditelja. 
"Nije bilo spasa za kuću u kojoj žive moji roditelji, nije ništa ostalo ni od stvari ni od kuće. Požar se proširio i na objekte u blizini, reagovali su vatrogasci i sva sreća, mislim da je na njima pričinjena manja materijalna šteta", navodi Arsić.
Zbog požara stanovnicima je jutros savetovano da se evakuišu iz svojih kuća.
Uzrok požara će se znati nakon istrage.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.