Povređeni u nesreći kod Pljevalja primljeni u užičku i prijepoljsku bolnicu

Izvor: RTS, 29.Jul.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni u nesreći kod Pljevalja primljeni u užičku i prijepoljsku bolnicu

U užičku Opštu bolnicu primljeno je tokom popodneva četvoro povređenih putnika iz autobusa koji je prošle noći sleteo u Pljevljima a do večeras će iz prijepoljske bolnice biti transportovan još jedan putnik s povredom kičmenog pršljena.
Svi povređeni su, po informaciji iz bolnice, stabilno i van životne opasnosti.
Dvoje pacijenata se nalazi u hirurškoj intenzivnoj nezi radi drenaže grudnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koša. Jedna pacijentkinja s povredom pršljena je na ortopediji, a jedna s povredom ušne školjke na ušnom odeljenju.
U prijepoljskoj bolnici na odeljenju hirurgije su dva povređena putnika takođe van životne opasnosti.
Zdravstveni centar Užice angažovao je sva sanitetska vozila za prevoz povređenih. Jedna povređena putnica noćas je posle pregleda u Pljevljima upućena u užičku bolnicu a zatim u Urgentni centar za neurohirugiju u Beogradu.
Četrdeset jedna osoba je povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 22.30 na putu Pljevlja – Đurđevića Tara, u blizini Termoelektrane Pljevlja.  
Do nezgode je došlo kada je autobus nikšićkog prevoznika "Glušica" sleteo sa puta, nakon što se prethodno sudario sa putničkim vozilom. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NESREĆA KOD PLJEVALJA: Povređeni će biti upućeni u prijepoljske i užičke bolnice

Izvor: RTV Pink, 29.Jul.2019

Nekoliko srpskih državljana, koji su povređeni noćas u saobraćajnoj nesreći kod Pljevalja, biće tokom dana prebačni do prijepoljske i užičke bolnice.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.