Potvrđeno hapšenje grupe stranih državljana

Izvor: RTS, 18.Feb.2018, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno hapšenje grupe stranih državljana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da je uhapšena grupa stranih državljana i ocenio da se ne radi o bilo čemu "posebno opasnom".
Aleksandar Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, na zajedničkoj konferenciji za novinare sa američkim senatorom Ronom Džonsonom, rekao da je neke informacije dobio, ali da će tek večeras imati sastanak sa ljudima koji su detaljnije upoznati sa svim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što se dešavalo.
"Imali smo jedan slučaj, koji je bio nešto ozbiljniji u prethodnom periodu, ali za ovaj danas ne mislim da je tog nivoa", kazao je Vučić.
Ukazao je da nije bilo samo američkih držvljana, već i iz drugih zemalja, i da ne misli da je ovaj slučaj povezan sa ranijim hapšenjem.
"Da ne govorim ništa dok ne dobijem izveštaj bezbednosne službe Srbije", naglasio je Vučić.
Početkom meseca u Beogradu je uahpšen američki državljanin, bivši marinac, kod kojeg je pronađen pištolj sa izbrisanim brojem, a mediji su spekulisali da je spremao atentat.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Džonson: Strpljenje i fleksibilnost ključni za region

Izvor: Večernje novosti, 18.Feb.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i američki senator Ron Džonson saglasni su da su strpljenje i fleksibilnost ključne reči za rešavanje svih pitanja u regionu, pa i odnosa Beograda i Prištine Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i američki senator Ron Džonson saglasni...

Nastavak na Večernje novosti...

Vučić potvrdio hapšenje grupe stranih državljana

Izvor: Blic, 19.Feb.2018, 09:32

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je sinoć da je uhapšena grupa stranih državljana i ocenio da se ne radi o bilo čemu "posebno opasnom"...Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, na zajedničkoj konferenciji za štampu sa američkim senatorom Ronom Džonsonom, rekao da je neke informacije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.