Potraga za muškarcem osumnjičenim za otmicu na teritoriji Niša

Izvor: RTS, 25.Dec.2019, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za muškarcem osumnjičenim za otmicu na teritoriji Niša

Policija traga za muškarcem za kojeg se sumnja da je izvršio otmicu na teritoriji Niša. Jake policijske snage pretražuju selo Orešac i okolinu Knjaževca. Sa dostavljenih fotografija vidi se da je reč o muškarcu u medijima poznatom kao "malčanski berberin".
MUP je priložio fotografije osumnjičenog navodeći da je on poslednji put viđen u okolini Knjaževca. 

Pozivaju se građani koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prepoznaju muškarca s fotografije, a imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju, ili informacije koje bi bile od pomoći da se jave na brojeve telefona 192 i 018/522-982.
Iako se u saopštenju MUP-a ne navodi o kojem slučaju otmice je konkretno reč, MUP je ranije saopštio da traga za dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović iz Suvog Dola kod Niša, i da su na terenu angažovani svi raspoloživi resursi MUP-a. 

Apelovali su na građane da se ne šire nezvanične i neproverene informacije
Na fotografijama koje je poslao MUP prepoznaje se lik muškarca u medijima poznatog kao "malčanski berberin". On je u martu izašao na slobodu nakon pet meseci provedenih u zatvoru zbog polnog uznemiravanja žena na društenim mrežama.
Dopisnik RTS-a javlja da policija traga za njim u okolini Knjaževca. Jake snage prisutne su u selu Orešac gde su, prema nezvaničnim informacijama, obijene tri kuće. Tokom dana je pretraživano celo područje i okolina. 

Nezvanično, pretpostavlja se da je osumnjičeni boravio u jednoj od tih kuća zajedno sa devojčicom. Meštani kažu da je on u Orešac često dolazio zbog rodbinskih veza.
Ranije su se brojni građani okupili u niškom naselju Brzi Brod. Oni su se odazvali pozivu porodice i prijatelja da krenu u potragu za Monikom Karimanović. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.