Policija pronašla telo kolege osumnjičenog za ubistvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2021, 12:39

Policija pronašla telo kolege osumnjičenog za ubistvo

Valjevska policija je, posle intenzivne potrage, pronašla telo suspendovanog policajca M.M. (52) iz tog grada, koji se sumnjiči da je ubio ženu (34), majku dvoje dece, javljaju beogradski mediji.

Kako navode, policija je njegovo telo pronašla na poligonu na Petom puku.

Kako je ranije saopštila Policijska uprava u Valjevu, ubijena žena je u februaru prijavila M.M. da je proganja.

Policija ga je tada uhapsila, oduzela mu oružje, službenu legitimaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i značku, nakon čega je sproveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu.

Presudom Osnovnog suda u Valjevu, M. M. je pravosnažno osuđen na kaznu zatvora od pet meseci, uslovno na tri godine, kao i meru zabrane približavanja i komunikacije sa žrtvom na udaljenosti manjoj od 100 metara, takođe u trajanju od tri godine.

Pored toga, Policijska uprava u Valjevu protiv njega je u februaru pokrenula disciplinski postupak i udaljen je sa posla, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.