Portal 013: Nekadašnji predsednik FK Dinamo bio na informativnom razgovoru u policiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2021, 16:42

Portal 013: Nekadašnji predsednik FK Dinamo bio na informativnom razgovoru u policiji

Nekadašnji predsednik FK Dinamo iz Pančeva Miloš Đukanović obavestio je redakciju portala 013info.rs da ga je juče policija privela na informativni razgovor, dok je bio u društvu dva lica radi plaćanja kirije za stan, te da je nakon razgovora u policiji pušten.

U policiji je ispitan u svojstvu građanina radi prikupljanja obaveštenja, prenosi ovaj portal.

Takođe navodi da je prema službenoj belešci o obaveštenju primljenom od građanina koji je izdalo Odeljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za suzbijanje organizovanog kriminala, Službe za borbu protiv organizovanog opšteg kriminala, Uprave Kriminalističke policije MUP-a Srbije, Đukanović kao građanin odgovarao na pitanja okolnosti krivičnih dela iz članova 348 i 246 Krivičnog zakonika Srbije.

Đukanović bio priveden dok je u pančevačkom lokalu plaćao kiriju za stan, koji jednom fudbaleru izdaje majka Tome Zorića, nekadašnjeg portparola tužilaštva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.