Izvor: RTS, 18.Jun.2021, 13:20

Pokušaj ubistva u Čačku – napadač i dalje u bekstvu

Četrdesettrogodišnji muškarac nožem je napao 30-godišnju suprugu u porodičnoj kući, potvrđeno je RTS-u iz Policijske uprave u Čačku. Lekari se bore za njen život. U napadu je povređeno i dete. Muškarac je pobegao i za njim traga policija.
Žena je zadobila povrede u predelu stomaka i kolima hitne pomoći prevezena je u bolnicu gde je u toku operacija.

"Žena je u teškom opštem stanju, životno ugrožena, sa velikim povredama trbuha, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << otvorenim ranama. Odmah je primljena u Intenzivnu negu i svi su hirurzi trenutno u sali", rekla je za RTS dr Biljana Kočović, pi-ar čačanske bolnice. 
Tokom napada povređeno je i 11-godišnje dete, koje je zadobilo posekotine po rukama i takođe je prevezeno u bolnicu. Primljeno je na dečju hirurgiju.
Muškarac je pobegao pre dolaska policijske patrole i za njim se intenzivno traga.
Iz policije su RTS-u potvrdili da je ranije bilo prijava i da je muž imao zabranu prilaska, kao hitnu meru, po Zakonu o nasilju u porodici.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čačanin nožem isekao suprugu i jedanaestogodišnje dete, pa pobegao

Izvor: Radio 021, 18.Jun.2021

Četrdesettrogodišnji muškarac nožem je napao 30-godišnju suprugu u porodičnoj kući, potvrđeno je RTS-u iz Policijske uprave u Čačku.

Nastavak na Radio 021...

OD OCA NI TRAGA NI GLASA! Poneo konopac i otišao u šumu: Žena koju je muž napao nožem trenutno u stabilnom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 10:35

Surovi zločin desio se u čačanskom selu Zablaće, gde je ljubomorni muž sa psihičkim problemima nožem napao bivšu suprugu, nanaevši joj izuzetno teške povrede po telu..Najstariji sin (11) od četvoro njihove dece pokušao je da odbrani majku od pomahnitalog ovca, ali je i on zadobio kako će...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.