Izvor: RTS, 23.Okt.2021, 19:14

Pokrenuta istraga protiv trojice osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić

Više javno tužilaštvo u Nišu je nakon današnjih saslušanja donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv G. Dž. i dvojice njegovih sinova zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.
Takođe, Višem sudu u Nišu je podnet predlog da se protiv okrivljenih odredi pritvor u trajanju do 30 dana.
G. Dž. i njegovi sinovi osumnjičeni su da su ubili Gorana Đokića, njegovu suprugu Gordanu i ćerku Lidiju sa kojima su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u rodbinskoj vezi.
Nestanak porodice Đokić je prijavljen 28. septembra, a njihova spaljena tela pripadnici MUP-a pronašli su 2. oktobra u ataru sela Moravac, opština Aleksinac.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokrenuta istraga protiv osumnjičenih za ubistvo porodice Ðokić, zatražen pritvor

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2021

NIŠ - Više javno tužilaštvo u Nišu pokrenulo je istragu protiv trojice osumnjičenih za brutalna ubista tročlane porodice Ðokić i zatražilo da od sutra svima bude određen pritvor.

Nastavak na Nezavisne Novine...

VELEOBRT u istrazi za ubistvo porodice Đokić: Pokrenuta istraga protiv sinova! Tužilac traži pritvor do 30 dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021

Više javno tužilaštvo u Nišu je nakon današnjih saslušanja donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv trojice okrivljenih Gorana Džonića, kao i njegovih sinova S.Dž. i M.Dž. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo...Takođe, Višem sudu u Nišu je podnet...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Goran Džonić i njegovi sinovi osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić

Izvor: N1 televizija, 23.Okt.2021

Više javno tužilaštvo u Nišu je nakon današnjih saslušanja donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv Gorana Džonića i njegovih sinova S.DŽ. i M.DŽ. iz Moravca kraj Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da su ubili Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić iz Aleksinca.

Nastavak na N1 televizija...

Goranu Džoniću i njegovim sinovima Milanu i Stefanu određen pritvor od 30 dana

Izvor: Blic, 23.Okt.2021

Rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Nišu, odrđen je pritvor u trajanju od 30 dana, protiv Gorana Džonića, Milan Džonića i Stefana Džonića iz sela Moravac, Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvrsili krivično delo teško ubistvo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.