Piksi šokiran zbog bombaškog napada, kaže da nema neprijatelje

Izvor: Blic, 26.Feb.2012, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piksi šokiran zbog bombaškog napada, kaže da nema neprijatelje

Poznati fudbaler i trener Dragan Stojković Piksi, povodom vesti da je u dvorište njegove porodične kuće bačena bomba, izjavio je da je da je šokiran i da on smatra da nema neprijatelja.

"Ne želim da optužujem nikog unapred, suludo je. Za ovo što se desilo, malo je reći da sam šokiran. Sada je na policiji da dođe da istine, u istrazi koju je pokrenula, jer je to u interesu svih, a naročito mene", rekao je Stojković za B92.

On je dodao da nema neprijatelje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali ovo ipak nikog ne može da ostavi ravnodušnim.

"Ostavlja ukus gorčine. Sve što mogu u ovom trenutku da kažem bilo bi suvišno, čak smatram da možda ja u ovoj priči i nisam u pitanju. Znam šta sam radio, kako sam radio tako ne ostavlja u meni nikakvu bojazan da je meni bilo namenjeno. Ostavljamo policiju da radi svoj posao, imam poverenje u njih da će na kraju utvrditi ko je nalogodavac", rekao je Piksi.

U trenutku eksplozije u kući je bila majka Dragana Stojkovića - Desanka koja nije povređena. Nezvanično se saznaje da je ekplodirala ručna bomba kašikara. Kuća Desanke Stojković u Pasi poljani, naselju udaljenom tri kilometara od Niša, nije oštećena, ali je u dvorištu vidljivo mesto eksplozije. U policiji nisu mogli da preciziraju kada je eksplozivna naprava bačena.

"Na mestu eksplozije je pri uviđaju konstatovano da je postoji krater, a pojedinosti incidenta se ispituju", napomenula je Pavlovićeva.

Dragan Stojković Piksi nalazi se u Japanu, gde trenira fudbalski klub Nagoja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.