Petorici saobraćajaca određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da su primali mito

Izvor: Večernje novosti, 26.Sep.2018, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petorici saobraćajaca određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da su primali mito

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana petorici saobraćajnih policijaca iz Lazarevca, koji su uhapšeni zbog sumnje da su primali mito od učesnika u saobraćaju kako im ne bi pisali prekršajne prijave i naloge Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana petorici saobraćajnih policijaca iz Lazarevca, koji su uhapšeni zbog sumnje da su primali mito od učesnika u saobraćaju kako im ne bi pisali prekršajne prijave i naloge.Portparol suda Bojana Stanković >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak odredio pritvor prema R.Đ. (48), S.N.(40), D.M. (38), I.Đ. (42) i Ž.P. (41), zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi mogli u toku istrage uticati na svedoke.Prethodno je Posebno odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu pokrenulo istragu protiv njih zbog sumnje da su izvršili krivična dela primanje mita i zloupotreba službenog položaja.PROČITAJTE JOŠ: AKCIJA UNUTRAŠNjE KONTROLE: Uhapšeno 11 saobraćajaca zbog primanja mita i ublažavanja prekršajaPolicija je u utorak saopštila da postoji sumnja da su oni od više učesnika u saobraćaju koje su zatekli u izvršenju prekršaja, zahtevali i primali novac u različitim iznosima i da uočene prekršaje nisu evidentirali.Na taj način su sebi pribavili protivpravnu imovinsku korist, a protiv učinilaca saobraćanih prekršaja nisu sprovedeni odgovarajući prekršajni postupci.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Petorici saobraćajaca iz Lazarevca određen pritvor

Izvor: B92, 26.Sep.2018

Viši sud u Beogradu odredio jepritvor do 30 dana petorici saobraćajnih policijaca iz Lazarevca...Oni su uhapšeni zbog sumnje da su primali mito od učesnika u saobraćaju kako im ne bi pisali prekršajne prijave i naloge...Portparol suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.