Izvor: RTS, 23.Jun.2021, 17:30

Petnaestogodišnjak stradao na bazenu u Košutnjaku

Dečak od 15 godina stradao je nakon što je skočio u bazen predviđen za skakanje u SC "Košutnjak". Spasioci su pokušali da ga reanimiraju, a dečak je preminuo u Urgentnom centru.
Petnaestogodišnji N. S. ostao je bez svesti posle skoka u bazen, prenose beogradski mediji.
Nakon što su ga spasioci izvukli iz vode, reanimiran je 45 minuta nakon čega se javio slab puls, te je prevezen u Urgentni centar, gde je nažalost preminuo.
Prema navodima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << radnika obezbeđenja, dete nije izranjalo iz vode pa su ga spasioci izvukli.
"Koleginica spasilac je videla da ne izranja iz vode i skočila da ga izvuče. Koliko sam čuo, skočio je i udario u potiljak, nisam bio tu, nisam to video", naveo je jedan od radnika obezbeđenja za Blic.
Okolnosti pod kojima je dečak stradao nisu sasvim jasne, jer se izjave očevidaca donekle razlikuju.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.