Pacijent isekao skalpelom po licu medicinskog tehničara

Izvor: Radio 021, 01.Feb.2015, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacijent isekao skalpelom po licu medicinskog tehničara

U beogradskom Urgentnom centru pacijent je skalpelom isekao po licu medicinskog tehničara Ž. V. (29).

On je povređen danas u popodnevnim satima pošto ga je pacijent koji je primljen u ovu bolnicu posekao sečivom po licu.

U Urgentnom centru su potvrdili da se napad dogodio, kao i da je tehničar, na sreću, zadobio samo lakše povrede. "Što se tiče pacijenta koji je napao tehničara, sumnjamo da je bio pod dejstvom alkohola, ali tu informaciju i dalje ne možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da potvrdimo, s obzirom na to da se nalazi na pregledu na odeljenju toksikologije", kažu u Urgentnom.

Pacijent je u Urgentni centar dovezen iz naselja Vrbovsko na levoj obali Dunava (opština Palilula), gde je nađen na lokalnom putu.

On je odbijao saradnju sa tehničarem, izvadio skalpel i isekao ga po licu.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Urgentni: Pijani pacijent posekao tehničara!

Izvor: Mondo, 01.Feb.2015

Pijani pacijent u Urgentnom centru skalpelom posekao po licu medicinskog tehničara...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..U policiji je za MONDO rečeno da je u 16.25 u Urgentni centar doveden pijani muškarac sa povredama glave...Tehničar je trebalo da ga odvede na snimanje, ali je pacijent izvadio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.