PUCNjAVA U AMSS-U: Generalni sekretar Predrag Đurđev ubio Mirka Butuliju sa pet metaka! (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Feb.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNjAVA U AMSS-U: Generalni sekretar Predrag Đurđev ubio Mirka Butuliju sa pet metaka! (FOTO)

Predsednik AMSS-a Mirko Butulija ubijen je danas u pucnjavi koja se dogodila u sedištu te organizacije, saznaju "Novosti" Predsednik AMSS-a Mirko Butulija (43) ubijen je u petak oko 14.40 sati u pucnjavi koja se dogodila u zgradi te organizacije u Ruzveltovoj ulici, saznaju "Novosti".Prema nezvaničnim informacijama, generalni sekretar AMSS-a Predrag Đurđev (43) je ispalio više hitaca ka Butuliji, a onda je digao ruku na sebe i ubio se.Pročitajte još - Ubistvo i samoubistvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u auto-moto savezu, devojka skočila kroz prozor Kako nam je rečeno, predsednik AMSS-a pogođen je sa četiri metka u grudi i jednim u glavu.Iza Butulije ostalo je četvoro dece. AMSS: TRAGEDIJA Auto-moto savez Srbije izražava duboko žaljenje zbog nemilog događaja i ničim izazvane tragedije koja se dogodila u našim prostorijama, u kojoj je tragično nastradao naš predsednik i kolega Mirko Butulija, čiji je vinovnik generalni sekretar Predrag Đurđev, koji je i sebi oduzeo život. Šokirani smo i duboko potreseni ovom današnjom tragedijom. Dalje informacije o ovom slučaju daće nadležni organi. Porodici nastradalog Mirka Butulije izražavamo najdublje i najiskrenije saučešće. foto Ž.Kneževićfoto Ž.Knežević

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sekretar AMS Srbije ubio predsjednika saveza pa izvršio samoubistvo

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Feb.2019

​BEOGRAD - Mirko Butulija, direktor Auto moto saveza Srbije, ubijen je danas popodne kada je u njega više hitaca ispalio njegov sekretar Predrag Đurđev. Nakon toga Đurđev je izvršio samoubistvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

KO JE BIO MIRKO BUTULIJA Uspešan menadžer i otac četvoro dece, ubijen u zenitu karijere

Izvor: Blic, 22.Feb.2019

Direktor AMSS Mirko Butulija, ubijen je u pucnjavi koja se dogodila u Ruzveltovoj ulici kada je u njega ispalio više hitaca njegov sekretar Predrag Đurđev, koji je potom izvršio samoubistvo pucavši u sebe.

Nastavak na Blic...

BUTULIJA MODERNIZOVAO AMSS: Uveo evropske i svetske standarde i modele koji su jedinstveni na našem tržištu

Izvor: Kurir, 22.Feb.2019

Predsednik AMSS, Mirko Butulija, koga je danas ubio pomahnitali generalni sekretar Saveza, Predrag Đurđev, dao je intervju za septembarsko izdanje magazina Cord iz 2018. godine u kojem je govorio o uspesima i modernizaciji Saveza, a tada je najavio i povećanje broja članova na više od 100.000.

Nastavak na Kurir...

AMSS o ubistvu predsednika Mirka Butulije

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Feb.2019

Auto-moto savez Srbije izražava duboko žaljenje zbog nemilog događaja i ničim izazvane tragedije koja se dogodila u našim prostorijama, u kojoj je tragično nastradao naš predsednik i kolega Mirko Butulija, čiji je vinovnik generalni sekretar Predrag Đurđev, koji je i sebi oduzeo život...Šokirani...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.