Saobraćajna nesreća u Valjevu, jedno dete povređeno!

Izvor: BKTV News, 29.Avg.2017, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nesreća u Valjevu, jedno dete povređeno!

Uviđaj su obavili pripadnici saobraćajne policije.

Dve teže i jedna osoba lakše su povređeni u direktnom sudaru kamiona i putničkog automobila na izlazu iz Valjeva prema Loznici.

Horor u centru Beograda - pokušaj terorističkog napada! Dva puta na istom mestu u avgustu postavljena bomba! (VIDEO)

Nesreća se dogodila u ulici Majora Ilića, kada je vozač "zastave 55", koji je iz pravca Loznice ulazio u Valjevo, iz za sada neutvrđenih razloga prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u kamion prevoznika iz Kosjerića, u kojem je pored vozača bilo i dvoje maloletne dece.

Zločin koji je potresao Srbiju: Uhapšen nasilnik koji je pretukao bivšu suprugu u bolnici

Po izjavama očevidaca, kamion se kretao sporo i praktično se zaustavio kada je vozač video da mu automobil ide u susret, ali direktan udarac nije mogao da izbegne. U sudaru teške povrede su zadobili 62-godišnji vozač "zastave" i njegova supruga koja je bila na mestu suvozača, dok je jedno dete iz kamiona udarilo u šoferšajbnu, ali srećom nije teže povređeno.

Policija je videla auto bez vozača, rešili su da provere, a kad su prišli počelo je hapšenje!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.