PRETUČENI GLUMAC U DUBOKOJ KOMI Komšinica krenula da ga traži, pa u šumi čula JEZIVE KRIKE, pozvala je policiju i šokirala se prizorom

Izvor: Blic, 20.Feb.2018, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETUČENI GLUMAC U DUBOKOJ KOMI Komšinica krenula da ga traži, pa u šumi čula JEZIVE KRIKE, pozvala je policiju i šokirala se prizorom

Stanje glumca Vase Spasojevića (72) koji je primljen u subotu uveče u polusvesnom stanju sa vrlo teškim povredama lobanje i glave, i dalje je kritično.

- Zbog frakture lobanje sa hematomom na mozgu pacijent je operisan posle prijema. Nalazi se u dobokoj komi, na mešini za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožen hitno operisan. I dalje je u vrlo teškom stanju i životno je ugrožen - kaže direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju prof. dr Radmilo Janković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Spasojević je hospitalizovan na odeljenju intenzivne nege Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju.

Policija je povređenog glumca pronašla u šumi pretučenog, teško povređenog i onesvešćenog.

- Policija pogleda na dole kažu: "Eno dole, čovek leži, krvava mu glava". Pogledam za njima i vidim lobanja smrskana... Htela sam da priđem bliže, al sam počela da plačem kada sam ga prepoznala. On je dobar čovek - rekla je Ljubinka Marinković, komšinica teško povređenog glumca.

Kako je ispričala za lokalne medije, ona je Spasojevića poslednja videla. Dogovorili su se da dođe na kafu, čekala ga je, a kako nije došao krenula je ka njegovoj kući da ga potraži, a onda je iz borove šume, nedaleko od svoje kuće čula glasnu prepirku dva muškarca, a potom i vapaje glumca.

- Čula sam zapomaganje, čula sam Vasin glas i člas ovog drugog čoveka. Čula sam kako se raspravljaju, a onda je Vasa počeo da viče: Upomoć! Preko njega su pronašli palice kako leže - ispričala je potrešeno ova žena.

Ona je dodala da je glumac bio u sukobu sa njenim prvim komšijom i da ga je tada pretukao i naneo mu povrede glave, što je prijavio policiji.

Pretukao ga, pa ga vukao u šumu da ga zakopa

Sve se desilo u noći u subotu na nedelju. Vasu je prebio komšija, star oko 50 godina.

Od silnih batina, glumac se onesvestio, a komšija ga je uhvatio za ruku i počeo da ga vuče ka obližnjoj šumi. Sumnja se da je, misleći da je Spasojević mrtav, tu želeo da zakopa telo!

Po nezvaničnim informacijama, Spasojević je zadobio povrede po celom telu, ali je najkitičnija ozleda glave zbog čega je, nakon što je zbrinut u zaječarskoj bolnici, odmah prebačen u niški KBC, gde se lekari i dalje bore za njegov život.

Gradonačelniku pretio ubistvom

Vasa je, inače, u javnost prvi put dospeo kada je Bošku Ničiću, koji je i tada bio gradonačelnik Zaječara, u pripitom stanju pretio ubistvom, tako što će ga, kako je kazao ‘’razneti bombom’’.

Policija je tada pretresla Spasojevićevu kuću, ali nikakvo oružje nije pronađeno. Glumac je na sudu izjavio da će atentat obaviti "gov…. motkom", a zbog toga je bio osuđen na dva meseca zatvora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KOMŠINICA BRUTALNO PRETUČENOG GLUMCA: Vikao je "Dušane, ubićeš me"

Izvor: Večernje novosti, 20.Feb.2018

Ljubinka Marinković, komšinica Vase Spasojevića iz Zaječara koji je u subotu brutalno pretučen. Ležao je u lokvi krvi, sa rascepanom glavom. Jovanović je i meni pretio ČULA sam galamu i glas našeg komšije Dušana. Onda sam začula Vasu koji me doziva da mu pomognem, ali...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.