Izvor: Blic, 17.Dec.2017, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRAGA ZA DEVOJČICOM Jovana (13) je krenula na trening i izgubio joj se svaki trag

Jovana Krunić (13) iz Martinaca kod Sremske Mitrovice nestala je 12. decembra u popodnevnim satima, od kada za njom traje potraga.

Devojčica je poslednji put viđena kada je krenula na trening, pre kojeg je svratila u prodavnicu, nakon čega joj se gubi svaki trag. Prema inofrmacijama podeljenim na društvenim mrežama, na sebi je imala crne helanke, zeleni prsluk, crnu jaknu i roze ranac sa opremom za trening. Nestala devojčica ima smeđu kosu i smeđe oči.

Porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je zamolila sve građane da ako imaju bilo kakvu informaciju koja bi pomogla u pronalasku devojčice obaveste najbližu policijsku stanicu ili pozovu broj telefona 0800/200-880. Apel za pomoć uputio je i Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", na društvenim mrežama i u registru nestalih lica Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li ste je videli? Devojčica Jovana Krunić nestala pre četiri dana, cela Srbija traga za njom! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 17.Dec.2017

Jovana Krunić (13) iz naselja Martinci u opštini Sremska Mitrovica nestala je 12. decembra u popodnevnim satima...Devojčica je poslednji put viđena kada je krenula na trening, pre kojeg je svratila u prodavnicu. Nakon toga gubi joj se svaki trag!..Godinu dana od nestanka BARBARE VITEZ, njeni roditelji...

Nastavak na BKTV News...

Pronađena nestala devojčica iz Sremske Mitrovice

Izvor: Blic, 17.Dec.2017

Devojčica J.K. (13) iz Martinaca kod Sremske Mitrovice nestala je 12. decembra u popodnevnim satima, kada je i počela potraga za njom. Srećom devojčica je zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji policije pronađena živa i zdrava u nedelju oko 15 časova u Novoj Pazovi, saopštio je MUP...Devojčica...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.