Izvor: Blic, 24.Okt.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJSKI SLUŽBENICI DILOVALI DROGU Saslušan vlasnik lokala u Majdanpeku, DNK analiza pokazala da na pronađenoj marihuani nema tragova osumnjičenih

Kako "Blic" nezvanično saznaje danas je u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu saslušan vlasnik lokala "Rimini" koji drži supruga osumnjičenog D.M., (46), profesora u jednoj majdanpečkoj školi, koji je sredinom septembra uhapšen zajedno sa policijskim službenicima A.Đ,(55) i M.Đ.(31), kao  i sa R.S. (53), i S. I. (53), zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DOLIJAO VLASNIK PLANTAŽE Bratunčanin zasadio 131 stabljiku konoplje, policija mu POMRSILA KONCE

Izvor: Blic, 25.Okt.2019, 13:01

Policijska uprava Zvornik podneli je izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina protiv E.H. iz Bratunca, zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.